Η εταιρεία PDF Εκτύπωση E-mail

 
 

Η εταιρεία energon-Pellet Systems από το 2009 δραστηριοποιείται στο χώρο των συστημάτων καύσης pellet.
 
Η energon-Pellet Systems είναι η πρώτη εταιρεία που εισήγαγε στην ελληνική αγορά την ιδέα της μετατροπής των λεβήτων πετρελαίου σε λέβητες pellet με τους καυστήρες Pellas®X τους οποίους εισάγει αποκλειστικά. Επίσης είναι η πρώτη εταιρεία που ασχολήθηκε με την αλλαγή καυσίμου σε υφιστάμενους αρτοκλιβάνους.
 
Από το 2009 εώς σήμερα η εταιρεία μας έχει τον μεγαλύτερο αριθμό εφαρμογών καυστήρων pellet και εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες πανελλαδικά.
 
Η energon-Pellet Systems διαθέτει επίσης μια μεγάλη γκάμα από λέβητες pellet που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες μικρών οικιακών συστημάτων εώς και μεγάλων επαγγελματικών εφαρμογών.
 
Στόχος μας είναι να μετατρέψουμε ή να αντικαταστήσουμε υφιστάμενα συστήματα θέρμανσης ή παραγωγής που χρησιμοποιούν παραδοσιακά καύσιμα με σύγχρονα συστήματα καύσης pellet παρέχοντας τις μεγαλύτερες δυνατές ανέσεις στο χρήστη αλλά και την ταχύτερη δυνατή απόσβεση της δαπάνης.

Στις επόμενες σελίδες μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις δραστηριότητες και τα προϊόντα της εταιρείας μας.

Για περισσότερες πληροφορίες θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

 

 


 


 


 

 

 

VIDEO

 

PHOTO GALLERY

Καυστήρας pellet Pellas X σε λέβητα πετρελαίουΚαυστήρας pellet Pellas X σε λέβητα πετρελαίου ViessmanΚαυστήρας pellet Pellas X σε λέβητα πετρελαίουΚαυστήρας pellet Pellas X σε λέβητα πετρελαίου BuderusΕλεγκτής Pellas R.control και Αισθητήρας ΛάμδαΚαυστήρας pellet Pellas X σε λέβητα στερεών καυσίμωνΚαυστήρας pellet Pellas X σε λέβητα ξύλουΚαυστήρας pellet Pellas X σε λέβητα στερεών καυσίμωνΚαυστήρας pellet Pellas X σε φούρνο αρτοποιείαςΚαυστήρας pellet Pellas X σε φούρνο αρτοποιείαςΚαυστήρας pellet Pellas X σε φούρνο αρτοποιείαςΚαυστήρας pellet Pellas X σε φούρνο αρτοποιείαςΚαυστήρας pellet Pellas X σε φούρνο αρτοποιείαςΚαυστήρας pellet Pellas X σε ξηραντήριο καπνούΚαυστήρας pellet Pellas X σε ξηραντήριο καπνού