Εφαρμογές Pellet σε Αρτοποιεία PDF Εκτύπωση E-mail
 
Το pellet είναι μια πολυδύναμη ενέργεια που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές και σημαντικές εφαρμογές στην επιχείρηση σας προσφέροντας σας σημαντική εξοικονόμηση και άνεση. Μία από τις βασικότερες επαγγελματικές εφαρμογές τις οποίες καλύπτει η εταιρεία μας είναι η αντικατάσταση ή η τοποθέτηση καυστήρα pellet σε υφιστάμενο αρτοκλίβανο.
 
Η energon - Pellet Systems έχοντας στο ενεργητικό της πάνω από 250 ευχαριστημένους πελάτες ιδιοκτήτες αρτοποιείων σε όλη την Ελλάδα είναι η κατάλληλη εταιρεία για να αναλάβει την αλλαγή καυσίμου στο δικό σας φούρνο.

energon-pellet-burner-PellasX-X.44 Στην περίπτωση λοιπόν που ο φούρνος λειτουργεί με καυστήρα πετρελαίου ή με ξύλο απαιτείται μόνο η αλλαγή του καυστήρα με τον αντίστοιχο του pellet. Ο καυστήρας Pellet Pellas®Χ αποτελεί ιδανική λύση για τις παραπάνω εφαρμογές. Η προσαρμογή  του καυστήρα μπορεί να γίνει στους περισσότερους τύπους φούρνων είτε αυτοί είναι σωληνωτοί, είτε κυκλοθερμικοί. Με τη βοήθεια του πίνακα ελέγχου του καυστήρα πετυχαίνουμε ομαλή λειτουργία και υψηλή απόδοση του συστήματος.
   

Αξίζει να σημειωθεί ότι χρησιμοποιώντας το καύσιμο το pellet ξύλου στο φούρνο επιτυγχάνουμε οικονομικότερη λειτουργία (εώς 70%).


Παραδείγματα από Εγκαταστασεις Καυστήρα Pellet σε Φούρνους:

DSC00822_1024x768-1

 

DSC00825_1024x683-1

 

DSC00830_1024x683-1

         

DSC00859_1024x768-1

 

DSC00799_1024x768-2

 

DSC00807_1024x768-1

Για περισσότερες πληροφορίες,φωτογραφίες και βίντεο κάντε κλικ εδώ www.pelletBURNER.gr
 

 
 

VIDEO

 

PHOTO GALLERY

Καυστήρας pellet Pellas X σε λέβητα πετρελαίουΚαυστήρας pellet Pellas X σε λέβητα πετρελαίου ViessmanΚαυστήρας pellet Pellas X σε λέβητα πετρελαίουΚαυστήρας pellet Pellas X σε λέβητα πετρελαίου BuderusΕλεγκτής Pellas R.control και Αισθητήρας ΛάμδαΚαυστήρας pellet Pellas X σε λέβητα στερεών καυσίμωνΚαυστήρας pellet Pellas X σε λέβητα ξύλουΚαυστήρας pellet Pellas X σε λέβητα στερεών καυσίμωνΚαυστήρας pellet Pellas X σε φούρνο αρτοποιείαςΚαυστήρας pellet Pellas X σε φούρνο αρτοποιείαςΚαυστήρας pellet Pellas X σε φούρνο αρτοποιείαςΚαυστήρας pellet Pellas X σε φούρνο αρτοποιείαςΚαυστήρας pellet Pellas X σε φούρνο αρτοποιείαςΚαυστήρας pellet Pellas X σε ξηραντήριο καπνούΚαυστήρας pellet Pellas X σε ξηραντήριο καπνού