Αντικατάσταση Καυστήρα PDF Print E-mail
There are no translations available.

Antikatastash Pellet

Η energon-Pellet Systems & Fuels είναι η πρώτη εταιρεία που εισήγαγε στην ελληνική αγορά την ιδέα της μετατροπής των λεβήτων πετρελαίου σε λέβητες pellet με τους καυστήρες Pellas®X τους οποίους εισάγει αποκλειστικά.
 
Ο καυστήρας Pellet Pellas®σας επιτρέπει να αναβαθμίσετε εύκολα το υπάρχον σύστημα πετρελαίου σας σε σύστημα καύσης pellet αλλάζοντας μόνο τον καυστήρα πετρελαίου.Όλοι οι καυστήρες pellet δε μπορούν να μετατρέψουν το παλιό σας σύστημα πετρελαίου σε σύγχρονο σύστημα καύσης pellet σε αντίθεση με τους καυστήρες pellet Pellas®X οι οποίοι μπορούν να τοποθετηθούν στους περισσότερους λέβητες που χρησιμοποιούν καυστήρα πετρελαίου καθώς και σε όλους τους ξυλολέβητες.

 

  • Λέβητες Πετρελαίου
Η αναβάθμιση του παλιού σας συστήματος πετρελαίου δεν απαιτεί καμία μόνιμη αλλαγή του υπάρχοντος συστήματος. Όλο το υπάρχον υδραυλικό σύστημα και τα στοιχεία ασφαλείας παραμένουν ως έχουν. Ακριβώς όπως στο σύστημα πετρελαίου σας έτσι και μετά την αντικατάσταση του καυστήρα με τον καυστήρα Pellet Pellas®X το σύστημα δουλεύει με θερμοστάτη και με όλα τα άλλα στοιχεία που είναι ήδη εγκατεστημένα στο σύστημα θέρμανσης.
 
Ο καυστήρας και η δεξαμενή εγκαθίστανται από εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Το σύστημα είναι ασφαλές και αξιόπιστο.
  • Ξυλολέβητες

Αν θερμαίνεται το σπίτι σας με ξυλολέβητα και κουραστήκατε να κόβετε και να κουβαλάτε ξύλα ο καυστήρας pellet Pellas®X θα μετατρέψει εύκολα και οικονομικά το σύστημα σας σε αυτόματο σύστημα καύσης pellet. Η τοποθέτηση του καυστήρα θα καταστήσει το σύστημα σας αποδοτικότερο και απόλυτα ελεγχόμενο.

  • Μη εφικτή Μετατροπή

Εάν η τοποθέτηση του καυστήρα pellet στο υφιστάμενο σύστημα σας δεν είναι εφικτή,  η energon σας προτείνει ολοκληρωμένα συστημάτα pellet.

 

VIDEO

 

PHOTO GALLERY

Καυστήρας pellet Pellas X σε λέβητα πετρελαίουΚαυστήρας pellet Pellas X σε λέβητα πετρελαίου ViessmanΚαυστήρας pellet Pellas X σε λέβητα πετρελαίουΚαυστήρας pellet Pellas X σε λέβητα πετρελαίου BuderusΕλεγκτής Pellas R.control και Αισθητήρας ΛάμδαΚαυστήρας pellet Pellas X σε λέβητα στερεών καυσίμωνΚαυστήρας pellet Pellas X σε λέβητα ξύλουΚαυστήρας pellet Pellas X σε λέβητα στερεών καυσίμωνΚαυστήρας pellet Pellas X σε φούρνο αρτοποιείαςΚαυστήρας pellet Pellas X σε φούρνο αρτοποιείαςΚαυστήρας pellet Pellas X σε φούρνο αρτοποιείαςΚαυστήρας pellet Pellas X σε φούρνο αρτοποιείαςΚαυστήρας pellet Pellas X σε φούρνο αρτοποιείαςΚαυστήρας pellet Pellas X σε ξηραντήριο καπνούΚαυστήρας pellet Pellas X σε ξηραντήριο καπνού