Αντλία Θερμότητας

ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ INVERTER ΓΙΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΩΣ ΚΑΙ 30%

Με τη χρήση DC Inverter συμπιεστών, κινητήρων ανεμιστήρα DC χωρίς ψήκτρες και PFC μέθοδο ελέγχου, οι αντλίες θερμότητας είναι ικανές να ρυθμίσουν απόλυτα την ισχύ λειτουργίας. Χωρίς έντονες εκκινήσεις και σταματήματα, οι αντλίες θερμότητας λειτουργούν σταθερά με υψηλό βαθμό απόδοσης. Η κατανάλωση ενέργειας σε αυτές τις μονάδες είναι κατά 30% μικρότερη από άλλες αντλίες θερμότητας σταθερών στροφών.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ EVI

Η εξειδικευμένη τεχνολογία EVI, στη σειρά Hero Plus, κρατά σταθερή την απόδοση της αντλίας θερμότητας ακόμη και σε πολύ χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες.

0.5 C ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗΣ

Οι μονάδες μπορούν να αλλάξουν τη συχνότητα λειτουργίας των συμπιεστών αυτόματα ανάλογα με τη ζήτηση θέρμανσης ή ψύξης. Όταν η αντλία πιάνει τον στόχο, η μονάδα λειτουργεί με χαμηλότερη συχνότητα, με αποτέλεσμα η ακρίβεια ελέγχου θερμοκρασίας μπορεί να είναι 0.5oC.

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΘΕΡΜ/ΨΥΞΗΣ

Όταν υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ της πραγματικής και της επιλεγμένης θερμοκρασίας, η μονάδα μπορεί να λειτουργεί με υψηλότερη συχνότητα για να φτάσει γρήγορα την επιθυμητή θερμοκρασία θέρμανσης ή ψύξης, με αποτέλεσμα να δίνεται η δυνατότητα γρήγορης αύξησης ή μείωσης της θερμοκρασίας.

ΕΞΥΠΝΗ ΑΠΟΨΥΞΗ

Η έξυπνη απόψυξη της σειράς Hero / Hero Plus χρησιμοποιεί την τεχνολογία απόψυξης με ολίσθηση πίεσης για να υπολογιστεί ο ακριβής χρόνος απόψυξης σύμφωνα με την πραγματική θερμοκρασία περιβάλλοντος. Έτσι επιτυγχάνεται εξοικονόμηση ενέργειας και κάνει την αντλία θερμότητας να λειτουργεί με υψηλή αποδοτικότητα.

ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΣΥΜΠΙΕΣΤΕΣ  ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ

Οι αντλίες θερμότητας της εταιρείας μας διαθέτουν επώνυμους συμπιεστές, Mitsubishi για τα μοντέλα Hero και Panasonic για τα μοντέλα Hero Plus. Έτσι εξασφαλίζεται μεγάλη αξιοπιστία και υψηλή απόδοση στις δυσμενέστερες συνθήκες εγκατάστασης.

Γρήγορη αύξηση ή μείωση θερμοκρασίας νερού ώστε να επιτυγχάνεται άμεσα η επιθυμητή θερμοκρασία χώρου.

Αυτόματη ενεργοποίηση ηλεκτρικής αντίστασης για την αποφυγή παγοποίησης στον πυθμένα της αντλίας θερμότητας

Έξυπνη μέθοδος απόψυξης μέσω αλγορίθμου ώστε να πραγματοποιείται μόνο όταν είναι απαραίτητη

Σύστημα αυτόματης εξισορρόπησης της τάσης του ρεύματος.

Χαμηλό επίπεδο θορύβου από 54 εώς 59dB
Ενεργειακή κλάση εώς Α+++
COP εώς 5,14

Αντλίες Θερμότητας

ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΕΓΧΡΩΜΗ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ 5″

Με τη νέα οθόνη αφής 5 ιντσών η χρήση της αντλίας θερμότητας γίνεται πιο εύκολη καθώς υπάρχει δυνατότητα πολλαπλών ελέγχων λειτουργίας της μονάδας και παραμετροποίηση αυτής ανάλογα με τις απαιτήσεις της εκάστοτε εγκατάστασης. Επίσης με μέγιστη προέκταση καλωδίωσης χειριστηρίου έως 200μέτρα μπορείτε να προεκτείνετε  το χειριστήριο στο χώρο που επιθυμείτε.

ΣΩΛΗΝΩΤΟΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΗΣ  TUBE IN SHELL

Ο σωληνωτός εναλλάκτης νερού εξασφαλίζει μακρά διάρκεια ζωής καθώς δεν υπάρχουν ενδιάμεσες κολλήσεις και εκμηδενίζεται η πιθανότητα διαρροής. Μέσο της τεχνολογίας TUBE IN SHELL και των ειδικών πτερυγίων που υπάρχουν στην επιφάνεια του εναλλάκτη, μεγαλώνει η θερμαινόμενη επιφάνειά του και η εναλλαγή της θερμότητας ανάμεσα σε νερό και ψυκτικό μέσο γίνεται αποτελεσματικότερα.

ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ DTU

Με την προσθήκη του λογισμικού DTU εσωτερικά της αντλίας(μοντέλο Hero Plus) υπάρχει ενσωματωμένη κάρτα SIM στη μονάδα και μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας κεντρικού server υπάρχει δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου. Επίσης μπορούν να αντληθούν πληροφορίες για την κατάσταση λειτουργίας της μονάδας, τους πιθανούς κωδικούς βλάβης που έχουν προκύψει όπως επίσης να γίνουν απομακρυσμένες αναβαθμίσεις λογισμικού.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΛΙΑΣ ΣΤΑ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ STANDARD

Η σειρά των αντλιών θερμότητας ECON Hero – Hero Plus είναι εναρμονισμένες με τα νέα στάνταρ της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας πετυχαίνοντας τις υψηλότερες αποδόσεις στην αγορά τόσο στην Ενεργειακή σήμανση Α+++ όσο και στον εποχιακό βαθμό απόδοσης ns  που αγγίζει το 148,4%.