Skip to main content

ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Η Purmo είναι ο προμηθευτής ολοκληρωμένων συστημάτων ενδοδαπέδιας θέρμανσης και δροσισμού. Έχουμε τη σωστή, εξατομικευμένη λύση για κάθε εφαρμογή. Από τους σωλήνες και την πλάκα μόνωσης, μέχρι τους συλλέκτες και το σύστημα ελέγχου. Σε ειδικά συστήματα όπως το βιομηχανικό δάπεδο και η θέρμανση εξωτερικών χώρων και σε συνδυασμό με τα θερμαντικά σώματα, δεν υπάρχει σχεδόν καμία απαίτηση για την οποία δεν προσφέρουμε λύσεις. Ανεξάρτητα από ποια λύση χρησιμοποιείται, η ασφάλεια του συστήματος έρχεται πάντα πρώτη. Αυτό εξασφαλίζεται με την πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας και τη χρήση εξαρτημάτων που ελέγχονται και πιστοποιούνται με βάση την ποιότητα. Η ολοκληρωμένη εγγύησή μας σας παρέχει την ασφάλεια που χρειάζεστε για την πολύτιμη ιδιοκτησία σας με επιστολή και σφραγίδα.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Μια αλυσίδα είναι τόσο ισχυρή όσο ο ασθενέστερος κρίκος της. Αυτή η αρχή ισχύει ιδιαίτερα για οποιοδήποτε σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης και δροσισμού και εξαρτάται από κάθε επιμέρους συνιστώσα έτσι ώστε ολόκληρο το σύστημα να μπορεί να λειτουργήσει αξιόπιστα για δεκαετίες και να παρέχει την επιθυμητή άνεση ανά πάσα στιγμή.

ΜΟΝΩΣΗ – Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Η βάση ενός συστήματος ενδοδαπέδιας θέρμανσης και δροσισμού είναι η πλάκα μόνωσης. Η θερμομόνωση εξασφαλίζει ότι η θερμότητα που παράγεται από το σύστημα θέρμανσης δεν θα χαθεί σε μεγάλο βαθμό στο υποκείμενο δάπεδο. Προαιρετικά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μονωτικό υλικό, το οποίο ταυτόχρονα παρέχει ηχομόνωση επιπλέον της θερμομόνωσης. Ανάλογα με τις απαιτήσεις, διάφορα πάχη μόνωσης και υλικά είναι διαθέσιμα για διαφορετικά φορτία βάρους.

ΣΩΛΗΝΑΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ PURMO

Οι σωλήνες υψηλής ποιότητας αποτελούν τη βασική προϋπόθεση για ένα μακροπρόθεσμο ασφαλές συνολικό σύστημα. Από τη μία πλευρά, ο σωλήνας θέρμανσης πρέπει να εξασφαλίζει ότι το νερό δεν μπορεί να διαφύγει σε κανένα σημείο, ακόμη και μετά από δεκαετίες και μετά από πολλές περιόδους θέρμανσης.
Από την άλλη πλευρά, ο σωλήνας δεν πρέπει να επιτρέπει την εισαγωγή οξυγόνου στο σύστημα θέρμανσης από έξω. Οι σωλήνες θέρμανσης που προσφέρει η Purmo χαρακτηρίζονται από μακροπρόθεσμη σταθερότητα και υψηλή στεγανότητα. Η συνεχής παρακολούθηση της ποιότητας από ανεξάρτητους φορείς πιστοποίησης, εξασφαλίζει ότι μόνο το 100% ασφαλές υλικό σωλήνων εγκαταλείπει το εργοστάσιο.

ΠΛΗΡΩΣ ΚΕΝΤΡΙΚΑ – Ο ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ PURMO

Τα ξεχωριστά κυκλώματα της ενδοδαπέδιας θέρμανσης συγκεντρώνονται στο συλλέκτη κυκλωμάτων και ρυθμίζονται εκεί. Οι συλλέκτες Purmo είναι κατασκευασμένοι από ανοξείδωτο χάλυβα ανθεκτικό στη διάβρωση. Οι συλλέκτες προσαγωγής- επιστροφής τοποθετούνται ο ένας πάνω στον άλλο σε μια ηχομονωμένη βάση στήριξης. Με μεγέθη από 2 έως 12 κυκλώματα θέρμανσης, ο κατάλληλος συλλέκτης μπορεί να επιλεγεί για κάθε εφαρμογή. Κάθε συλλέκτης ελέγχεται εργοστασιακά σε πίεση και στεγανότητα. Η υδραυλική εξισορρόπηση γίνεται παιχνίδι χάρη στα ενσωματωμένα παροχόμετρα, τα οποία σας επιτρέπουν να διαβάζετε απευθείας την ποσότητα νερού κάθε κυκλώματος θέρμανσης για υδραυλική εξισορρόπηση.

ΤΕΛΕΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΝΕΣΗ

Η ενδοδαπέδια θέρμανση πρέπει να προσαρμόζεται στον χρήστη και όχι ο χρήστης σε αυτήν. Σύμφωνα με αυτό, η Purmo ανέπτυξε ένα ευρύ φάσμα των εξαρτημάτων ελέγχου. Κοινή σε όλα είναι η ευκολία χρήσης. Συνδυάζοντας τις διάφορες μονάδες, ο έλεγχος της ενδοδαπέδιας θέρμανσης μπορεί να προσαρμοστεί ακριβώς στις ανάγκες των χρηστών. Ταυτόχρονα, ο συνδυασμός εξασφαλίζει ότι η ενδοδαπέδια θέρμανση μπορεί να προσαρμοστεί σε μια μεταγενέστερη χρήση μεμονωμένων δωματίων.

ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ PURMO ΠΕΡΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Η απόλυτη άνεση θέρμανσης

Τα συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης και δροσισμού Purmo εξασφαλίζουν ευχάριστες θερμοκρασίες σε όλα τα δωμάτια, τόσο το καλοκαίρι όσο και το χειμώνα. Τα πλεονεκτήματα της ενδοδαπέδιας θέρμανσης Purmo ξεπερνούν την αντίληψη μιας ομοιόμορφης, αξιόπιστης και άνετης ζεστασιάς. Η Purmo ως κορυφαίος κατασκευαστής θερμικών λύσεων στην Ευρώπη, έχει τη δική μας πλήρη σειρά συστημάτων ενδοδαπέδιας θέρμανσης με όλα τα εξαρτήματα, τα οποία ταιριάζουν μεταξύ τους λεπτομερώς, σας προσφέρουμε ποιότητα και ασφάλεια από μία μόνο πηγή.

1. Μόνωση
Οι διαφορετικές εφαρμογές και οι δομές δαπέδων απαιτούν πολλαπλές λύσεις μόνωσης. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι σας παρέχουμε την ιδανική μόνωση για τις ανάγκες σας.

2. Σωλήνες
Μακροχρόνια ασφάλεια από πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας – με 3 διαφορετικούς τύπους σωλήνων και 6 διαστάσεις, προσφέρουμε τον κατάλληλο σωλήνα για κάθε σύστημα.

3. Συλλέκτης
Το κέντρο ελέγχου για την ενδοδαπέδια θέρμανση σας – διανείμετε, ταιριάξτε και ρυθμίστε, όλα σε ένα.

4. Θερμαντικά σώματα
Για τη βέλτιστη λύση θέρμανσης σας προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα θερμαντικών σωμάτων. Συμπληρώνουν τέλεια τα συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης.

5. Έλεγχος
Με τους θερμοστάτες μας έχετε πλήρη έλεγχο στα συστήματα θέρμανσης δαπέδου

Διαφορετικά συστήματα, ίδια πλεονεκτήματα

Κάθε νέα κατασκευή και κάθε ανακαίνιση έχει τις δικές της απαιτήσεις. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τη θέρμανση δαπέδου. Εκτός από την απαιτούμενη απόδοση θερμότητας, είναι σημαντικό να λαμβάνονται υπόψη οι δομικές απαιτήσεις και οι απαιτήσεις για μελλοντική χρήση. Πόσο πάχος μπορεί να έχει το σύστημα και πόσο δύσκολο μπορεί να είναι; Παρέχει την απαιτούμενη θερμομόνωση ή ηχομόνωση; Ποιο φορτίο βάρους αναμένεται κατά τη χρήση; θα πρέπει να ψύχεται το καλοκαίρι; Προκειμένου να επιτευχθεί μια ακριβής λύση για όλες αυτές τις απαιτήσεις, διατίθενται διάφορα συστήματα τοποθέτησης.

rolljet / rolljet S

noppjet

klettjet

klettjet R

ts 14 S

ts 14 R

clickjet

ΑΝΕΤΟ ΚΛΙΜΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ

Μια ενδοδαπέδια θέρμανση και δροσισμός από την Purmo εξασφαλίζει ευχάριστες θερμοκρασίες στο χώρο σας. Ανάλογα με τη χρήση και τις συνήθειες των ενοίκων, ο έλεγχος της θερμοκρασίας για μεμονωμένους χώρους μπορεί να ρυθμιστεί ανεξάρτητα. Για το σκοπό αυτό, είναι διαθέσιμες ασύρματες ή ενσύρματες μονάδες ελέγχου (θερμοστάτες) οι οποίοι μπορούν να ελέγξουν έως και 12 ξεχωριστές ζώνες και μπορούν να ελεγχθούν με μία συσκευή. Εκτός από τη λειτουργία θέρμανσης, ο δροσισμός μπορεί επίσης να πραγματοποιηθεί προαιρετικά μέσω του ίδιου συστήματος. Και σε συνδυασμό με τα θερμαντικά σώματα, η θέρμανση και ο δροσισμός δαπέδου αποτελούν την απόλυτη λύση για τη θερμική άνεση κατά τη διάρκεια του έτους, είτε σε νέο κτίριο είτε σε ανακαίνιση.

Λειτουργία ρύθμισης θερμοκρασίας με το σύστημα Purmo TempCo

Με το πλήρες πρόγραμμα ελέγχου Purmo TempCo για συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης και δροσισμού, έχετε τη θερμοκρασία υπό πλήρη έλεγχο. Απλή λειτουργία χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις προγραμματισμού. Το σύστημα ελέγχου βασικά αποτελείται από τους θερμοστάτες χώρου, τους πίνακες ελέγχου και τους ηλεκτροθερμικούς κινητήρες (actuators). Σε κάθε δωμάτιο, τοποθετείται ένας θερμοστάτης χώρου, με τον οποίο πραγματοποιείται η μέτρηση της θερμοκρασίας χώρου και η λειτουργία του ελέγχου. Ανάλογα με τις επιθυμίες σας και τις απαιτήσεις του συστήματος, διατίθενται διαφορετικές εκδόσεις θερμοστατών με διαφορετικές λειτουργίες. Τα σήματα του θερμοστάτη χώρου προωθούνται στoν πίνακα ελέγχου, ο οποίος συνήθως τοποθετείται πάνω από το συλλέκτη. Ως βασική ενότητα, ο πίνακας ελέγχου μπορεί να επεξεργαστεί τα σήματα μέχρι έξι θερμοστατών χώρου. Με μονάδες επέκτασης μπορούν να συνδεθούν τέσσερις ή έξι πρόσθετοι θερμοστάτες χώρου, η λειτουργία «θέρμανσης» μπορεί να επεκταθεί με τη λειτουργία «ψύξης» ή η βασική μονάδα μπορεί να συμπληρωθεί με μια μονάδα Εξωτερικός αισθητήρας ελέγχου και παρακολούθησης του συστήματος μέσω κινητού τηλεφώνου. Με τη σειρά του, ο πίνακας ελέγχου στέλνει τις εντολές στον κινητήρα που είναι τοποθετημένος απευθείας στο συλλέκτη, ο οποίος ρυθμίζει την παροχή ζεστού νερού στο αντίστοιχο κύκλωμα θέρμανσης ανοίγοντας και κλείνοντας.

Εχετε την επιλογή: Ενσύρματος ή ασύρματος έλεγχος

Ανάλογα με τις περιστάσεις, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ενσύρματα και ασύρματα χειριστήρια δωματίων. Ο ενσύρματος έλεγχος είναι ιδιαίτερα κατάλληλος για το νέο κτίριο και χαρακτηρίζεται από υψηλό επίπεδο ασφάλειας έναντι εξωτερικών παρεμβολών. Ο ελεγκτής συνδέεται με τη μονάδα ελέγχου μέσω καλωδίου και τοποθετείται με τοποθέτηση με κλικ σε μια χωνευτή βάση. Στην περίπτωση ασύρματου θερμοστάτη, η επικοινωνία μεταξύ αυτού και της μονάδας ελέγχου γίνεται ασύρματα. Αυτή η λύση είναι ιδανική για ανακαίνιση, επειδή δεν υπάρχουν καλώδια μεταξύ του δωματίου και του πίνακα ελέγχου.

10 ΚΑΛΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ PURMO

ΑΝΕΣΗ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ


Τα συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης και δροσισμού Purmo εξασφαλίζουν ευχάριστες θερμοκρασίες χώρου καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Ζεσταθείτε το χειμώνα και δροσιστείτε το καλοκαίρι με ένα μόνο σύστημα!

ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΔΑΠΕΔΟ


Ανεξάρτητα από το δάπεδο που επιλέγετε, η ενδοδαπέδια Purmo αποτελεί την ιδανική λύση. Είτε χαλί, πλακάκια, laminate ή πατητή τσιμεντοκονία, η ενδοδαπέδια θέρμανση είναι εντελώς ενσωματωμένη στην κατασκευή του δαπέδου, ώστε να μπορείτε να τοποθετήσετε το δάπεδο της επιλογής σας.

ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ


Στα σύγχρονα κτίρια, η ενδοδαπέδια θέρμανση Purmo απαιτεί χαμηλές θερμοκρασίες νερού θέρμανσης. Ως εκ τούτου, είναι ιδανικό για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, όπως αντλίες θερμότητας. Το αποτέλεσμα είναι ένα ενεργειακά αποδοτικό σύστημα που εξασφαλίζει άνετο εσωτερικό κλίμα.

ΑΤΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ


Το εύρος των διαφόρων αξεσουάρ ελέγχου επιτρέπει μια ακριβή και φιλική προς το χρήστη άνεση, σε κάθε δωμάτιο, ανά πάσα στιγμή. Η Purmo προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις ελέγχου ασύρματες ή ενσύρματες.

ΧΑΡΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΑΣ


Με μια ενδοδαπέδια θέρμανση στα πόδια σας, το μπάνιο γίνεται ένα από τα αγαπημένα σας μέρη. Επειδή η ευχάριστη ζεστασιά στα γυμνά πόδια αποπνέει μια αίσθηση πολυτέλειας.

ΑΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ


Τα συστήματα θέρμανσης δαπέδου Purmo είναι αόρατα. Αυτό επιτρέπει την ελεύθερη διαρρύθμιση χώρων χωρίς περιορισμούς. Επιπλέον, δεν υπάρχουν γωνίες και αιχμηρές άκρες. Αυτό αποτρέπει αποτελεσματικά τους τραυματισμούς. Ειδικά οι γονείς των μικρών παιδιών θα εκτιμήσουν αυτό το πλεονέκτημα.

ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑ


Το 95 % της θερμότητας που παράγεται από την ενδοδαπέδια θέρμανση είναι ακτινοβολούμενη θερμότητα που θεωρείται ιδιαίτερα ευχάριστη. Η χαμηλή κυκλοφορία αέρα σημαίνει χαμηλή αναταραχή της σκόνης. Οι θερμές επιφάνειες μειώνουν αποτελεσματικά τα βακτήρια, τη μούχλα και τα ακάρεα όλα εκείνα τα ζημιογόνα για τους πάσχοντες από αλλεργίες.

ΕΥΚΟΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ


Η ομάδα σχεδιασμού και ανάπτυξης προϊόντων της Purmo σχεδίασε την ενδοδαπέδια θέρμανση Purmo με τέτοιο τρόπο ώστε όλα τα εξαρτήματα να μπορούν εύκολα και γρήγορα να εγκατασταθούν. Τα ευνόητα στοιχεία και το αρθρωτό σύστημα επιτρέπουν στον τεχνίτη να κάνει τη δουλειά του γρήγορα, καθαρά και με ασφάλεια ανά πάσα στιγμή.

 

ΟΛΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ


Η Purmo έχει όλο το φάσμα της θέρμανσης στο πρόγραμμα της. Διαθέτουμε συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης, επίπεδα θερμαντικά σώματα, λουτρού και διακοσμητικά. Είμαστε ο αναγνωρισμένος προμηθευτής λύσεων θέρμανσης υψηλής ποιότητας σε όλη την Ευρώπη. Το μεγάλο δίκτυο διανομής μας επιτρέπει αξιόπιστες παραδόσεις πάντα στον χρόνο που επιθυμείτε. Σας προσφέρουμε όλα τα απαραίτητα υλικά για το έργο σας από ένα χέρι!

 

ΛΥΣΕΙΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ


Η Purmo είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ανήκει στον Ομιλο Rettig, το μεγαλύτερο προμηθευτή λύσεων θέρμανσης στον κόσμο. Μόνο το 2015, η Rettig διέθεσε 7 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα ενδοδαπέδιας θέρμανσης. Λόγω των δεκαετιών εμπειρίας μας, έχουμε τόσο μεγάλη εμπιστοσύνη στα προϊόντα μας που όλα τα συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης Purmo έχουν εγγύηση 10 ετών.

Η Purmo προσφέρει 10 ετή εγγύηση στα συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης …και περισσότερα απο 40 έτη εμπειρίας!

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική cookies.

Privacy Settings saved!
Ρυθμίσεις απορρήτου

Όταν επισκέπτεστε κάποιον ιστότοπο, μπορεί να αποθηκεύσει ή να ανακτήσει πληροφορίες στο πρόγραμμα περιήγησής σας, κυρίως με τη μορφή cookie. Ελέγξτε τις προσωπικές σας υπηρεσίες cookie εδώ.

Αυτά τα cookies είναι απαραίτητα για την λειτουργία του ιστότοπου και δεν μπορούν να απενεργοποιηθούν στα συστήματά μας.

Για τη χρήση αυτού του ιστότοπου είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθούν τα συγκεκριμένα Cookies.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Απορρίψη όλων των υπηρεσιών
Δέχομαι όλες τις υπηρεσίες