Κλιματισμός είναι οποιαδήποτε μορφή της ψύξης, θέρμανσης, εξαερισμού που τροποποιεί την κατάσταση του αέρα και προσφέρει την ιδανική εσωτερική ατμόσφαιρα όλο το χρόνο. Τα συστήματα κλιματισμού χωρίζονται στις ακόλουθες κατηγορίες:

  • Οικιακός Κλιματισμός: κατάλληλος για κατοικίες, γραφεία και μικρά καταστήματα
  • Ημικεντρικός Κλιματισμός: κατάλληλος για επαγγελματικούς χώρους
  • Κεντρικός Κλιματισμός: κατάλληλος για μεγάλους επαγγελματικούς χώρους
Κλιματισμός

Οικιακός Κλιματισμός

Οικιακό κλιματισμό χαρακτηρίζουμε τα κλιματιστικά μηχανήματα διαιρούμενου τύπου που χρησιμοποιούνται συνήθως σε κατοικίες, γραφεία και μικρές επιχειρήσεις και μπορούν να είναι:

  • Επίτοιχα Κλιματιστικά (splits): αποτελούνται από μία εσωτερική μονάδα και μία εξωτερική
  • Πολυζωνικά (multisplits): αποτελούνται από μία εξωτερική μονάδα και πολλές εσωτερικές μονάδες

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την μελέτη, προμήθεια και εγκατάσταση οικιακού κλιματισμού στον χώρο σας.

Ημικεντρικός Κλιματισμός

Τα ημικεντρικά συστήματα κλιματισμού είναι ιδανικά μικρές ή μεσαίες επιχειρήσεις όπως εμπορικά καταστήματα, γραφεία και χώρους εστίασης. Παρέχουν τη δυνατότητα για κάλυψη των θερμικών αναγκών μεγάλων χώρων διατηρώντας σταθερή θερμοκρασία, ενώ παράλληλα προσφέρουν:  πλήρη έλεγχο λειτουργίας και χαμηλό κόστος συντήρησης.

Πλεονεκτήματα:

  • Χαρακτηρίζονται από τις υψηλές τους επιδόσεις και τα χαμηλά επίπεδα θορύβου λειτουργίας
  • Διαθέτουν μικρές διαστάσεις
  • Είναι διαθέσιμα σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών και τύπων για να καλύπτουν εύκολα τις ανάγκες σας και να ταιριάζουν σε κάθε διαμόρφωση του χώρου σας

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την μελέτη, προμήθεια και εγκατάσταση του ημικεντρικού κλιματισμού για τον επαγγελματικό σας χώρο.

Κεντρικός κλιματισμός

Κεντρικός Κλιματισμός

Όταν πρόκειται για επαγγελματική εφαρμογή κλιματισμού οποιουδήποτε μεγέθους, τα κεντρικά συστήματα  κλιματισμού (VRF) είναι η ιδανική λύση. Σας επιτρέπουν να συνδέσετε έως και 64 εσωτερικές μονάδες με ανεξάρτητο έλεγχο, ενώ μπορούν να λειτουργήσουν κι όταν η ζήτηση θέρμανσης ή ψύξης φτάνει από μία μόνο εσωτερική μονάδα ή ένα χώρο γραφείου. Η πληθώρα επιλογών σε συστήματα VRF σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε χωρίς περιορισμούς το δικό σας συνδυασμό εσωτερικών και εξωτερικών μονάδων προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες σας, πάντα με γνώμονα τη βέλτιστη ενεργειακή απόδοση και εξοικονόμηση.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την μελέτη, προμήθεια και εγκατάσταση του κεντρικού κλιματισμού για τον επαγγελματικό σας χώρο.